Street Fishing Eindhoven 2018


Streetfishing is het vissen in een stedelijke omgeving, waarbij vooral op roofvis wordt gevist. Maar ook het actief vissen op andere vissoorten in de bebouwde kom kan onder de noemer streetfishing worden geschaard. Tijdens Nationale Hengeldag kan een streetfishing wedstrijd worden georganiseerd, waarbij geïnteresseerden kunnen aanhaken. De vissers verplaatsen zich actief langs het water en bevissen meerdere stekken, waarbij ze zichtbaar zijn voor omwonenden en voorbijgangers. Hierbij kan met de werphengel en kunstaas op roofvis worden gevist, waarbij elke vangst punten oplevert. Het is echter ook mogelijk om met een dropshotmethode en wormen of maden als aas op witvis te vissen. Net zo actief en spannend!Hieronder kun je je inschrijven voor het Street Fishing Event van de Eindhovense Hengelsport Vereniging. Het Inschrijfgeld bedraagt 5,00 en dient overgemaakt te worden naar de onderstaande rekening van de Eindhovense Hengelsport Vereniging onder vermelding van streetfishing met je naam. Inschrijven kan ook op 26 mei 2018 in onze verenigingstent die staat in het Henri Dunant Park te Eindhoven vanaf 8.00 uur tot 09.30.

Het event start om10.00 uur en duurt tot 14.00 uur, aansluitend zal om 15.00 uur  de prijsuitreiking  plaatsvinden in de Verenigingstent in het Henri Dunant Park te Eindhoven.

 

Zorg ervoor dat je een telefoon met camera en whatsapp hebt. Hier dien je gevangen vissen mee te fotograferen met het meetlint van de vereniging en te delen in de whatsapp groep van de vereniging. Wij hopen jullie van harte te mogen verwelkomen op ons event. Voor vragen omtrent het regelment klik hier.

 

Rekeningnummer NL26INGB0001406731 ten name van Eindhovense Hengelsport Vereniging


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.